Active Caring

Nyheder

Mothercare inviterer til generalforsamling

Mothercare holder d. 9. marts kl. 14 generalforsamling, så er du interesseret i arbejdet, ønsker du at høre mere eller vil du bare gerne have nogle svar på dine spørgsmål, så kom og vær med! Det foregår i Sønderborg Frikirke på Damgade 94, 6400 Sønderborg.
Der vil i forbindelse med generalforsamlingen vises billeder fra seneste tur og der vil samtidig også laves direkte opkald til Rumænien, hvis det lykkedes!
Der vil være hjemmebagte boller og -æblekage klar til kaffen kl. 14!
 
Walter Lock har været i gang med at lave fugleredekasser. Walter bruger kun genbrugsmaterialer til at bygge kasserne og hele salgsbeløbet går til Mothercare’s arbejde. 🎁
Fugleredekasserne koster kun 79 kr./stk. og kan allerede bestilles nu, så de kan tages med hjem efter generalforsamlingen d. 9. marts.
Kasserne fås til stære, musvitter og majsen, så alt du skal gøre er at skrive til bjarke.privat@gmail.com at du ønsker en fugleredekasse og til hvilken slags fugl og så er kassen din! Skynd dig at få fingrende i den, de er forrygende flotte! 🤩🤩
 

Halvhuset
Halvhuset som Vasile familien bor i, i Ilisesti (Rumænien), har gennem efteråret fået en renovering og tilbygning.
På billede nr. 1 ses hvordan familien boede før renoveringen. Nu står der et dejligt hus, med gode rum, varme, køkken, bad osv.
Efter vores næste tur derned, vil det være muligt at vise endnu flere billeder fra det fantastiske hjem de nu har fået.

Hjælp vores lokalforening; Mothercare
Vores lokalforening Mothercare ønsker hjælp til at støtte Pusa Padura med 400 kr./mdr.. Hun er 24 år og har 3 børn og har mistet hendes mand i en trafikulykke. Manden var den eneste indtægtskilde og mothercare ønsker nu at hjælpe hende. Kunne du tænke dig at hjælpe med at støtte Pusa Padura, så kontakt Bjarke på bjarke.privat@gmail.com.
På billedet set Pusa med 2 af hendes børn samt hendes mor.
Succeshistorie fra Mothercare
Her kommer lige en succeshistorie om at vores forening gør en forskel for dem vi hjælper!
Mamma Lisna er gennem vores lokalforening mothercare blevet støttet med 4-500 kr./mdr., dette beløb sammen med alt hendes hårde arbejde på hendes jordlod gjorde at hun kunne sikre hendes 2 hjemmeboende børn en god fremtid hvor de nu lever med ægtefæller, arbejde og uddannelser. Hun har prioriteret det der var vigtigt, nemlig at hendes børn kom ud af fattigdommen.
Ønsker du at støtte vores lokalforening, så er her deres mobilepay 77 38 78.
Tur 111 til Rumænien
Så er det i morgen at turen igen går til Rumænien. Holdet består denne gang af Torben Majgaard og Søren Viftrup som så småt ved at gøre sig klar. De tager denne gang ud for at uddele julegaver og købe varer i forbindelse med operation Sult & Kulde.
 
Transporten med julegaver bliver i morgen også sendt afsted, de er i Ø. Vandet godt i gang med at pakke den, og Gumse gør et stort stykke arbejde med de frivillige i Ø. Vandet. TAK!
 
Alle de høje prisstigninger rammer hårdt for de fattige familier i Rumænien, så hvis du kunne have lyst til at give dem en hjælp med på vejen, så samles der fortsat ind til vores operation Sult & Kulde, der kan overføres via mobilepay 313030 eller betalingsformularen på vores hjemmeside.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.