Active Mission

Nyheder

Partnerkirker

Bliv partnerkirke gennem AKO. Vi bringer dig i forbindelse med frugtbar strategi for global mission. 

AKO tilbyder at bringe dig og din kirke i forbindelse med menighedsplantninger, der med glæde vil byde dig velkommen som partner og giver dig mulighed for involvering fra venskab, til økonomisk støtte, projekt støtte og mulighed for at bringe teams med på besøg.

I de sidste 33 år, har AKO arbejdet støt med høj prioritet for:

Nødhjælp / udviklingshjælp og Mission – hånd i hånd.

En bølge af menighedsplantninger  brød igennem i årene 1998 til 2012. AKO udfordrede tjenester i eksisterende menigheder derude til at tage udfordringen op. Mange tog imod og vi samlede mellem 100 og 150 pastorer og evangelister til pastorsamlinger forår og efterår. En velsignet tid.

 

Nu ser vi en ny udfordring og iver efter at plante og udvikle menigheder, og her oplever vi at Gud peger på et mønster, hvor danske kirker bringes sammen med nye plantninger ude i Rumænien – og gennem partnerskab, vil Gud velsigne såvel plantningen, som partnerkirken i Danmark og tænde yderligere ’missions-brand’ i Danmark.
 
Vi kommer gerne og fortæller om arbejdet og præsenterer konkret oplæg til partnerkirke-visionen. Vi kommer gerne i forbindelse med gudstjeneste eller en hverdagsaften.
 

Kontakt os gerne på AKO’ sekretariat, Vardevej 106, 7100 Vejle.

Email soeren.viftrup@gmail.com –  mobil 23952386.

Læs mere om de to partnerkirker her:

Nyt hold på Grace Bible School
I Nepal støtter AKO – Grace Bible school, de har i slutningen af januar 2024 startet deres hold nr. 36 op siden 2005, holdet består lige nu af 5 kvinder og 7 mænd, men her i begyndelsen kan der godt komme lidt flere til. Ønsker du at støtte arbejdet vi laver i nepal kan det gøres via vores hjemmeside her:
Eller på vores mobilepay 111427

Julekort fra Sri Lanka

I Sri Lanka har de igen i år været flittige med julekortene! De takker for hjælpen fra donorer og AKO, og ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår!

De ønsker at udtrykke deres taknemmelighed, som vi ønsker at videregive til jer alle, så i kan se at i er med til at gøre en forskel!
Der bliver både lavet julekort, taget julebillleder og ikke mindst er vi så heldige at alle kortene bliver oversat til engelsk kun for vores skyld. 

Hvis du endnu ikke støtter projektet i Sri Lanka, men ønsker at være en del af arbejdet, er det muligt via dette link: Støt – AKO

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.