STØT

STØT ARBEJDET 

AKO er afhængig af frivillige gaver til arbejdet. Der er en stor personlig tilfredsstillelse ved at vide, at man ikke bare har levet for sig selv – men at man med sine talenter og midler har være med til at gøre verden til et bedre sted.

FAKTA OM MEDLEMSKAB

  • For at bevare vores status som fradragsberettiget hjælpe-organisation er det vigtigt, at vi har en god medlems skare.
  • Som medlem har du stemmeret ved vores Generalforsamling.
  • Som medlem sikrer du dig alle de vigtige nyheder fra arbejdet ude i verden.
  • Det koster 50 kr, pr år. at være medlem af AKO 

Medlemskabet løber til udgangen af året. Når du betaler via hjemmesiden, kan du blive opkrævet automatisk, så du ikke aktivt behøver tegne nyt medlemsskab hvert år. 

FAKTA OM PARTNERSKAB

  • Som partner, støtter du med et fast beløb hver måned. Dette sikrer kontinuitet i arbejdet og gør det muligt at lægge langsigtede planer.
  • Din støtte er fradragsberettiget ifølge § 8a og du kan til enhver tid opsige dit partnerskab enten telefonisk eller skriftligt.

Som partner i AKO, støtter du med et fast beløb på 100 kr., 250 kr. eller 500 kr. hver måned. Når du har betalt dit første partnerbeløb via hjemmesiden, er du automatisk partner, og vil modtage vores nyhedsmail samt infomationer når der sker noget ekstraordinært.

DONATIONER

AKO lever kun fordi det er så mange skønne mennesker der giver(velsigner) os en hjælpende hånd gennem donationer. Dette er vi meget taknemmelige for! Vi søger hele tiden nye donationer for at vi fortsat kan hjælpe og bringe håb, hvor håbeløsheden er størst.

FRADRAG

Alle partnerbeløb og donationer er fradragsberettiget iht. ligningsloven paragraf 8a.
Ønsker du at indberette til skat, har vi brug for dit navn og Cpr- nummer, som du bedes indtaste i MobilPay app’en i kommentar feltet, eller i tekst feltet på din bankoverførsel.

 

Du kan støtte med din arv

Vidste du, at du kan støtte AKO- Aktive Kristnes Omsorgsarbejde med arv? Du kan gratis oprette dit testamente hos virksomheden Dokument 24, når du vælger at donere noget eller hele din arv til os. Al støtte gennem arv går til at uddanne og udruste samfund i underprivilegerede områder. 

Vi håber, at du vil støtte os gennem oprettelse af dit testamente.

Sådan gør du

Du opretter testamentet hos Dokument 24 ved at svare på en række spørgsmål online. Når spørgsmålene er besvaret, vil du straks modtage dit testamente pr. e-mail. Herefter printes testamentet og skrives under foran en notar eller foran to vitterlighedsvidner.

Dokument 24 anbefaler, at du skriver testamentet under foran en notar, da dette er den mest sikre form for underskrift. Du vil modtage uddybende information herom sammen med dit testamente.

 

På forhånd mange tak for din støtte.

 

DONATIONER KAN SKE PÅ FLERE MÅDER:

BANK  OVERFØRSEL

Danske Bank
Reg. 1551
Konto nr. 4545689372

DONER VIA MOBILPAY

AKO Sekretariat​                                 330335
Sult & Kulde                                       313030
Active Caring                                      778880
Active Mission                                    121453

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* indicates required

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.