Indsamlingsprojekter

Rumænien – Renovering af lejr

Udvendig renovation af AKO lejren i Karpaterne presser sig på. Dette projekt søges gennemført her i foråret/forsommeren. Fundatia har frivillige medarbejdere, som er indstillet på at give af deres tid og ved hvordan man gennemføre arbejdet.

Vi forudser en bekostning på ikke under 30.000 kr. Tak for ethvert bidrag til dette vigtige projekt for rigtig mange fattige børns chancer for at komme på en uges sommerlejr i de smukke bjerge i Karpaterne.

Siden 2002 har mere end 8.500 børn været på denne lejr.

Sri Lanka – skolebogsprojekt

Skolematerialer til fattige børn i landområder.

Baggrund
Den Apostolske Kirke i Sri Lanka (ACSL), har som en del af deres børnearbejde, sat gang i et projekt, hvor de vil hjælpe de allerfattigste børn i landdistrikterne til at kunne få skolegang og uddannelse.

Den økonomiske situation i Sri Lanka er, at der er en kæmpe inflation, som gør alt 2 til 3 til 4 gange dyrere. Det rammer mad, tøj, transport og skolegang

Og som altid rammer det hårdest de allerfattigste.

Formål
I Sri Lanka skal forældrene betale alt for deres børns skolegang.

Der er i 2024 mindst 800 børn, som trænger til hjælp, for at kunne komme i skole.

I mange familier er økonomien nu så håbløs, at de har været nødt til at tage deres børn ud af skolen – for der er ikke råd til det!

Der er brug for stort set alt, som har relation til at gå i skole.

  • Skoletaske som koster DKK 75
  • Skrivebøger, penalhus, blyanter, viskelæder mm. som koster DKK 225

For et beløb på DKK 300 kan du give et barn en mulighed for skolegang. Du er et barns eneste håb om skolegang, for uden din medvirken, ingen skolegang.

Vil du give et bidrag – stort eller lille – så send det via Mobilepay 779905 med teksten SL Skole eller via hjemmesiden – vælg projekt Sri Lanka – Skolebørn

For eventuelle kommentarer eller spørgsmål så kontakt Knud Erik Palmelund.

Nepal – Ny loft i kirken i Ramjakot

I 2021 støttede AKO bygningen af en kirke i Ramjakot, og den er indviet og i fuld gang. Vi havde i 2021 ikke midlerne til at gøre bygningen helt færdig.
Der er blikloft i kirken. Det betyder en frygtelig larm og spektakel når det regner, og en ulidelig varme, når solen skinner – så der er næsten udfordringer hele tiden. Et nyt undertag vil både dæmpe støjen og værne mod varmen. Anslåede omkostninger er omkring 1000 Euro svarende til DKK 7.500
Vil du bidrage til at vi i år kan gøre bygningen færdig?

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.