Partnerkirker

Bliv partnerkirke gennem AKO. Vi bringer dig i forbindelse med frugtbar strategi for global mission. 

AKO tilbyder at bringe dig og din kirke i forbindelse med menighedsplantninger, der med glæde vil byde dig velkommen som partner og giver dig mulighed for involvering fra venskab, til økonomisk støtte, projekt støtte og mulighed for at bringe teams med på besøg.

I de sidste 33 år, har AKO arbejdet støt med høj prioritet for:

Nødhjælp / udviklingshjælp og Mission – hånd i hånd.

En bølge af menighedsplantninger  brød igennem i årene 1998 til 2012. AKO udfordrede tjenester i eksisterende menigheder derude til at tage udfordringen op. Mange tog imod og vi samlede mellem 100 og 150 pastorer og evangelister til pastorsamlinger forår og efterår. En velsignet tid.

 

Nu ser vi en ny udfordring og iver efter at plante og udvikle menigheder, og her oplever vi at Gud peger på et mønster, hvor danske kirker bringes sammen med nye plantninger ude i Rumænien – og gennem partnerskab, vil Gud velsigne såvel plantningen, som partnerkirken i Danmark og tænde yderligere ’missions-brand’ i Danmark.
 
Vi kommer gerne og fortæller om arbejdet og præsenterer konkret oplæg til partnerkirke-visionen. Vi kommer gerne i forbindelse med gudstjeneste eller en hverdagsaften.
 

Kontakt os gerne på AKO’ sekretariat, Vardevej 106, 7100 Vejle.

Email soeren.viftrup@gmail.com –  mobil 23952386.

Læs mere om de to partnerkirker her:

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.